Wednesday, January 2, 2013

Eschalot, Berrima

On Sunday we drove to Berrima in the Southern Highlands to have lunch at Eschalot.  This fine dining restaurant made it to our shortlist of two venues for our wedding in June.  The only thing left to do was taste the food and after the fabulous meal below, we have our winning venue.

Our amuse bouche was almost too pretty to eat.


My entrée: scallops, pickled tunnel mushrooms, spring peas, tamarind brown butter and lemonade foam.


Harry's entrée: seared foie gras, mulberry summer pudding, sable biscuit and Riesling sorbet.


My main: blue swimmer crab cake, beluga lentils, Iberico ham, squid ink and shiso bearnaise.


Harry's main: duck bresaola, confit leg, spatzel, mizuna, date and orange jus.


We were too full for dessert, so we finished our meal with coffee and petit fours.

Above images taken via instagram (modeetmaison)

En Français:

Le dimanche nous avons conduit à Berrima déjeuner à Eschalot. Ce restaurant gastronomique était sur notre liste de deux salles pour notre mariage en Juin. Après ce succulent repas, nous avons choisi notre site gagnante.
Notre amuse-bouche était presque trop beau pour manger.

Mon entrée: pétoncles, champignons marinés, petits pois, beurre de tamarin et mousse de la limonade.

Mon fiancé entrée: foie gras poêlé, pudding de mûrier, biscuit et sorbet Riesling.

Mon plat principal: gâteau de crabe avec des lentilles, du jambon, encre de seiche et béarnaise shiso.

Mon fiancé plat principal: bresaola de canard, cuisse de canard confit, spatzel, mizuna, la date et le jus d'orange.

Nous étions trop rassasié pour le dessert, nous avons terminé notre repas avec le café et petit fours.

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